[vc_row css_animation=”none”][vc_column css_animation=”slideInLeft” width=”2/3″]

Intermediere imobiliară chiriaș

50% din valoarea unei chirii

[vc_column_text]Intermedierea imobiliară pentru chiriaș este procesul prin care noi te ajutăm să devii fericitul locator al unei oferte de calitate la un preț corect. Acestă constă în:

Ce trebuie tu să faci?

Ce o să facem noi?

[/vc_column_text]

Ce spun clienții noștri?

Outmost professional, personable agent with attention to detail and very efficient. I've worked with Mihai twice so far and each time he understood what I was looking for and the process was quick and smooth. If I ever look for a new home in the future, I will definitely be reaching out to Mihai again. Highly recommend.
de Raluca T.
Senior Marketing Manager, Imprezzio Global
Recomand cu încredere! Profesionalismul si promptitudinea se simt ca la ele acasă datorita lui Figan Mihail si Vasilca Sabin care găsesc cele mai bune soluții la cele mai pretențioase cerințe.
de Dănuț G.
Student
Nu pot vorbi decat despre ceea ce simt. Sunt uluita ca un baiat atat de tanar poate fi atat de remarcabil in ceea ce face. Daca niciodata nu am avut incredere in agentii imobiliare, acest tanar m-a facut sa-mi schimb total opinia. Putini sunt cei care se pot ridica la nivelul lui. Mihai este un broker comunicativ cu o minte riguros organizata plin de energie si modestie. Ii doresc cat mai multe tranzactii...si bonusuri.
de Eugenia Ș.
I have only words of praise for Mihai. I have rented my place through him twice already and in each instance he was able to bring me high quality tenants. If you're looking for a real-estate agent in Cluj-Napoca, you can't go wrong by working with Mihai.
de Silviu N.
Director of Engineering, 8x8
[/vc_column][vc_column css_animation=”slideInRight” width=”1/3″]

Cauți o locuință?

Avem oferte.

[vc_column_text css_animation=”slideInRight”]


  [recaptcha]

  [/vc_column_text]

  Întrebări frecvente

  [vc_toggle title=”Comisionul este negociabil?” style=”arrow” color=”purple” size=”lg”]În situații excepționale se poate aplica un discount (ex: client vechi, mai multe unități tranzacționate etc.)[/vc_toggle][vc_toggle title=”Când se plătește comsionul?” style=”arrow” color=”purple” size=”lg”]Comisionul se plătește o singură dată, odată cu semnarea contractului de închiriere.[/vc_toggle][vc_toggle title=”În ce mod se plătește comsionul?” style=”arrow” color=”purple” size=”lg”]Comisionul se plătește numerar sau prin transfer bancar în 24 de ore de la emiterea facturii. Acesta se poate plăti în euro sau echivalentul în lei la cursul BNR din ziua plății.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Cât costă vizionarea?” style=”arrow” color=”purple” size=”lg”]Vizionările sunt gratuite.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Se oferă factură?” style=”arrow” color=”purple” size=”lg”]Factura, bonul și contractul de intermediere se oferă pentru fiecare tranzacție efectuată. Atenție însă, factură pe persoană juridică se poate oferi doar dacă persoana juridică face subiectul tranzacției comisionate.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Se oferă garanție?” style=”arrow” color=”purple” size=”lg”]Garanția se oferă pentru fiecare tranzacție efectuată, în cazul în care au existat vicii ascunse ale apartamentului care nu au fost constatate sau luate la cunoștiință la semnarea contractului de închiriere, și care ar fi influențat decizia de închiriere ori în cazul în care proprietarul solicită rezilierea înainte de termen a apartamentului din motive obiective (vânzare, nevoie personală) se oferă asistență gratuită în găsirea unei alte proprietăți în aceleași condiții, dacă evenimentul are loc mai devreme de împlinirea a jumătate din perioada contractuale ori se aplică un discount la următoarea tranzacție, proporțional cu perioada contractuală rămasă.

   [/vc_toggle][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column css_animation=”slideInUp”][vc_separator color=”purple” style=”shadow” border_width=”5″]

  Vezi și alte servicii

  [text_with_icons style=”style_one” columns=”three_columns”][text_with_icon icon_type=”custom_icon” title=”Consultanță Imobiliară” text=”GRATUITĂ, inclusă. ” read_more_text=”Vezi mai mult…” read_more_link=”https://visionimo.ro/despre-noi/servicii/consultanta-imobiliara/” custom_icon=”2758″][text_with_icon icon_type=”custom_icon” title=”Intermediere Proprietar” text=”50% din valoarea unei chirii” read_more_text=”Vezi mai mult…” read_more_link=”https://visionimo.ro/despre-noi/servicii/intermediere-imobiliara-proprietar/” custom_icon=”2759″][text_with_icon icon_type=”custom_icon” title=”Administrare Proprietate” text=”Preț la cerere” read_more_text=”Vezi mai mult…” read_more_link=”https://visionimo.ro/despre-noi/servicii/administrare-proprietate/” custom_icon=”2761″][/text_with_icons][vc_separator color=”purple” style=”shadow” border_width=”5″][/vc_column][/vc_row]

  Compare listings

  Comparaţie