Vezi imobiliarele prin ochii noștri!

Consultanță imobiliară

Gratuită

Consultanța imobiliară este serviciul de bază pe care îl oferim fiecărui client care ne trece pragul. Această consta în îndrumarea acestuia în tot ceea ce privește jungla imobiliară, începând de la primul contact și fără a avea o finalitate. Îți răspundem la orice întrebare sau nelămurire ai avea, indiferent dacă abia ne-am cunoscut sau dacă ți-am închiriat un apartament acum mulți ani de zile. Suntem la un telefon distanță și îți oferim toate cunoștiințele pe care le avem, acumulate ca o consecință a experienței și a pasinuii pentru imobiliare fie că ești un chiriaș sau un proprietar.

Pentru chiriași:

 • Identificăm împreună nevoile tale locative. Fiecare client e unic, la fel și fiecare nevoie, noi te ajutăm să o realizezi și să ți-o clarifici.
 • Stabilim împreună cu tine bugetul pe care vrei să-l acorzi pentru a-ți satisface această nevoie.
 • Din multitudinea de oferte pe care le oferă piața, le selectăm doar pe cele care îți pot satisface dorințele, necesitățiile și te ținem la curent în privința lor.

Pentru proprietari:

 • Indentificăm împreună tipul de chiriaș pe care ți-l dorești. Fiecare tip are nevoi și pretenții distincte, așadar s-ar putea ca apartamentul tău să nu se potrivească întotdeauna chiriașului pe care îl țintești. Dacă îți dorești și ești dispus să îți adaptezi apartamentul, noi te ajutăm.
 • Stabilim împreună prețul corect al proprietății tale bazat pe condițiile actuale ale pieței, pe proprietățiile similare tranzacționate și pe specificațiile bunului tău.
 • Din totalul potențialilor clienți interesați de proprietatea ta, îi selectăm riguros pe cei care corespund exigențelor tale și cărora li s-ar potrivi apartamentul și te ținem la curent în privința lor.

Ca regulă generală a eticii noastre, fie că lucrezi cu noi, pe cont propriu sau cu altcineva, sfaturile noastre vor fi tot timpul obiective și pertinente. De asemenea, îți răspundem la orice întrebare. Suntem la curent cu tot ceea ce ține de imobiliare, dar nu suntem o enciclopedie și zilnic apar situații și întrebări noi, unice, așadar s-ar putea să nu-ți răspundem tot timpul instant, dar te asigurăm că ne informăm și te lămurim.

De ce gratuit? Pentru că ne pasă. Ne dorim o piață imobiliară în care oamenii iau decizii în cunoștiință de cauză, bazate pe onestitate și etică, nu pe speculă și dezinformare. Facem tot posibilul să fim schimbarea pe care vrem să o vedem în piață. Ne dorim ca de fiecare dată când ne suni, să putem să-ți răspundem la telefon fără să ezităm. De asemenea, gratuitatea constă doar în partea financiară a oferirii serviciului, ajutându-te pe tine ne ajutăm și pe noi să fim la curent cu piața așadar putând informa următorii clienți.

Ce spun clienții noștri?

Outmost professional, personable agent with attention to detail and very efficient. I've worked with Mihai twice so far and each time he understood what I was looking for and the process was quick and smooth. If I ever look for a new home in the future, I will definitely be reaching out to Mihai again. Highly recommend.
de Raluca T.
Senior Marketing Manager, Imprezzio Global
I have only words of praise for Mihai. I have rented my place through him twice already and in each instance he was able to bring me high quality tenants. If you're looking for a real-estate agent in Cluj-Napoca, you can't go wrong by working with Mihai.
de Silviu N.
Director of Engineering, 8x8
Recomand cu încredere! Profesionalismul si promptitudinea se simt ca la ele acasă datorita lui Figan Mihail si Vasilca Sabin care găsesc cele mai bune soluții la cele mai pretențioase cerințe.
de Dănuț G.
Student
Nu pot vorbi decat despre ceea ce simt. Sunt uluita ca un baiat atat de tanar poate fi atat de remarcabil in ceea ce face. Daca niciodata nu am avut incredere in agentii imobiliare, acest tanar m-a facut sa-mi schimb total opinia. Putini sunt cei care se pot ridica la nivelul lui. Mihai este un broker comunicativ cu o minte riguros organizata plin de energie si modestie. Ii doresc cat mai multe tranzactii...si bonusuri.
de Eugenia Ș.

Ai o întrebare?

Avem un răspuns.


  [recaptcha]

  Vezi și alte servicii

  Consultanța imobiliară este inclusă în toate

  Intermediere Chiriaș
  50% din valoarea unei chirii
  Intermediere Proprietar
  50% din valoarea unei chirii
  Administrare Proprietate
  Preț la cerere

  Compare listings

  Comparaţie