Vezi imobiliarele prin ochii noștri!

Serviciile noastre

Consultanță Imobiliară
GRATUITĂ
Intermediere Chiriaș
50% din valoarea unei chirii
Intermediere Proprietar
50% din valoarea unei chirii
Administrare Proprietate
Preț la cerere

Întrebări frecvente

Comisioanele sunt negociabile?

În situații excepționale se poate aplica un discount (ex: client vechi, mai multe unități tranzacționate etc.)

Când se plătește comisionul?

Comisionul se plătește o singură dată, odată cu semnarea contractului de închiriere.

În ce mod se plătește comisionul?

Comisionul se plătește numerar sau prin transfer bancar în 24 de ore de la emiterea facturii. Acesta se poate plăti în euro sau echivalentul în lei la cursul BNR din ziua plății.

Cât costă vizionarea?

Vizionările sunt gratuite, atât pentru chiriaș cât și pentru proprietar.

Cât costă o ședință foto?

Ședința foto este gratuită pentru promovarea în cadrul Vision Imobiliare. Pentru promovare în regim propriu prețurile variază în funcție de dimensiunea proprietății și încep de la 50 lei/ședință foto și 200 lei/tur virtual.

Cât costă prelungirea unui contract?

Prelungirea unui contract este gratuită, se face prin act adițional sau printr-un contract nou. Asistența se oferă la distanță, în termen de 72 de ore de la solicitare.

Se oferă factură?

Factura, bonul și contractul de intermediere se oferă pentru fiecare tranzacție efectuată. Atenție însă, factură pe persoană juridică se poate oferi doar dacă persoana juridică face subiectul tranzacției comisionate.

Se oferă garanție?

Garanția se oferă pentru fiecare tranzacție efectuată.

Pentru chiriaș: în cazul în care au existat vicii ascunse ale apartamentului care nu au fost constatate sau luate la cunoștiință la semnarea contractului de închiriere, și care ar fi influențat decizia de închiriere ori în cazul în care proprietarul solicită rezilierea înainte de termen a contractului din motive obiective (vânzare, nevoie personală) se oferă asistență gratuită în găsirea unei alte proprietăți în aceleași condiții, dacă evenimentul are loc mai devreme de împlinirea a jumătate din perioada contractuale ori se aplică un discount la următoarea tranzacție, proporțional cu perioada contractuală rămasă.

Pentru proprietar: în cazul în care proprietarul sau chiriașul solicită rezilierea contractului mai repede de împlinirea a jumătate din perioada contractuală, se oferă asistență gratuită în găsirea unui nou chiriaș în condițiile actuale ale pieței. În cazul în care se solicită rezilirea după această dată, se aplică un discount la următoarea tranzacție proporțional cu perioada contractuală rămasă.

Compare listings

Comparaţie